Find Skumgulv blandt 34+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående skumgulve er senest opdateret i dag (16/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Skumgulv.dk, det helt rigtige sted at finde skumgulve. Vi har udvalgt 34 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det skumgulv tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 34 forskellige skumgulve fra 7 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af LUDI Play mat with animals (9 pcs)

LUDI Play mat with animals (9 pcs)

174 kr.

Billede af BabyDan Dusty Grey skumgulv

BabyDan Dusty Grey skumgulv

102 kr.

Billede af Baby Dan Legegulv i tykt skum - Lavendel

Baby Dan Legegulv i tykt skum - Lavendel

249 kr.

108 kr.

Billede af Gulvpuslespil med tal

Gulvpuslespil med tal

169 kr.

84,50 kr.

Billede af Sebra Skumgulv Elephant Grey

Sebra Skumgulv Elephant Grey

599,95 kr.

299,98 kr.

Billede af Gulvpuslespil-skumgulv m/ former

Gulvpuslespil-skumgulv m/ former

129,95 kr.

74,50 kr.

Billede af That's Mine Skumlegegulv Eucalyptus

Billede af Legemåtte med kegler og klodser fra LUDI

Billede af That's Mine Legegulv - 110 cm - Cirkel - Warm Sand

Billede af BabyDan Ocean skumgulv

BabyDan Ocean skumgulv

97 kr.

Billede af Foam play mat square - Warm sand

Billede af 3 Sprouts skumgulv 180 x 120 cm - Cream

Billede af BabyDan Skumgulv med tal

BabyDan Skumgulv med tal

116 kr.

Billede af 3 Sprouts skumgulv 180 x 120 cm - Seafoam

Billede af BabyDan Concrete skumgulv

BabyDan Concrete skumgulv

72 kr.

Billede af BabyDan Pine skumgulv

BabyDan Pine skumgulv

132 kr.

Billede af 3 Sprouts skumgulv 180 x 120 cm - Terrazzo Palest Pink

Billede af That's Mine Legegulv - 100x100 cm - Puslespil - Navy Blue

Billede af 3 Sprouts skumgulv 180 x 120 cm - Hazelnut

Billede af Thats Mine Skumlegegulv musling - Soft beige

Du kigger lige nu på 34 skumgulve fra 7 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: 3 Sprouts Baby Dan Babytrold Ludi Magni Sebra That's Mine

3 gode råd til at vælge det helt rigtige skumgulv til dig og dit barn

Et skumgulv er, som det lyder, et gulv lavet af skum. Det fungerer lidt som et gulvtæppe og er perfekt til dig, som har en baby eller små børn. Det er både vigtigt for dig og barnet, så i ikke skal sidde på det kolde gulv og lege. Samtidig er det godt hvis barnet er begyndt at kravle eller sidde. Det kan være nemmere at lære at kravle på et skumgulv, da det er mere skridsikkert end et almindeligt trægulv. Samtidig er det rarere for barnet, hvis jeres gulve er lidt kolde. Det er også mere sikkert, hvis barnet vælter, da det er et blødere underlag. Der er dog flere ting man lige skal overveje, og det er en ren jungle at finde rundt i, så her er 3 gode råd, til dig som står og skal vælge et skumgulv.

 

Vælg et uden kemi

Når du vælger et skumgulv, er det selvfølgelig vigtigt at undersøge om der er kemi i eller ej. Det er bedre får både dig og barnet, hvis du vælger et uden. Det bør derfor være godkendt i henhold til EN71, og være produceret af et materiale uden skadelig kemi. Man vil selvfølgelig gerne undgå at tilføre ens barn unødvendig og skadelig kemi. Især med noget som et skumgulv, som både dig og dit barn vil bruge lang tid på og er i tæt kontakt med. Der findes heldigvis mange gode skumgulve som er godkendte og uden skadelig kemi i, man skal bare sørge for at undersøge markedet lidt først.

 

Vælg et som passer til hjemmet

Når man vælger et skumgulv, er det selvfølgelig også vigtigt at tænke over, at det skal passe til hjemmet. Et skumgulv kan holde i mange år og er også noget barnet kan få nytte og glæde af, helt indtil skolealderen. Derfor skal det selvfølgelig også være til at holde ud at kigge på, og skal gerne passe til resten af jeres hjem. Skumgulve kommer heldigvis i alle farver og former og der er derfor god mulighed for at få det hele til at hænge sammen. Det er forskelligt fra familie til familie om man leder efter et skumgulv, som er helt i barnets ånd, eller om man nærmere bruger det som et slags godt og praktisk gulvtæppe. Gør dig nogle overvejelser heraf, og undersøg markedet efter hvad der passer til jer.

 

Tænk over hvad det skal bruges til

Skumgulve kan have flere forskellige funktioner, og det er derfor også værd at overveje, hvad man egentlig skal bruge det til. Hvis man gerne vil bruge skumgulvet i mange år, kan det f.eks. være en fordel at købe et ”puslespils” skumgulv, som sættes sammen i firkanter. Så kan du tilføje firkanter jo mere barnet kan bevæge sig rundt eller bare efter behov. Det kan også være man bare skal bruge det som underlag, men der findes også flere skumgulve, som kan bruges til læring. Her kan man f.eks. finde skumgulve med alfabetet på el.lign. Så gør dig nogle overvejelser om hvad du egentlig vil bruge gulvet til, og jagten vil blive nemmere, på det perfekte skumgulv til dig og dit barn.

 

 

3 fremragende grunde til at shoppe dine skumgulve på internettet i stedet for i en butik

At købe sit skumgulv på nettet er der mange fordele ved - her er 3 af de bedste.

Der er meget store besparelser online

Med nethandel kan du finde alle de gode tilbud på skumgulve som du ikke kan finde i butikkerne. På skumgulv.dk sammenligner vi nemlig priser for mange danske forhandlere, men også på mange forskellige skumgulve. Så hvis der er et godt tilbud på et af produkterne kan du nemt se det i oversigten her på siden, og på den måde spare rigtig mange penge.

Stadig mulighed for personlig betjening når du shopper online

Detailhanden har i lang tid slået på at dét de kunne tilbyde var rådgivning. Jo bevares, webshops kan sælge varen billigere, men de kan ikke rådgive.

Sådan er det ikke længere. Langt de fleste webshops har i dag et telefonnummer hvor man kan ringe ind og få kompetent hjælp og vejedning inden man køber sit nye skumgulv - og modsat sælgerne i butikken er medarbejderen du snakker med ikke provisionslønnet, så du bliver heller ikke presset til at købe en dyrere model du ikke har brug for.

Der er altid flere skumgulve

Når du tager ned til butikken for at slå til på deres tilbud på skumgulve er det altid lidt af et sats. Har tilbuddet været for godt og der er blevet udsolgt? Den sats behøver du ikke tage når du handler online. Her kan du se om der er udsolgt eller ej, inden du bruger 20 minutter på at komme ned til butikken.

Og selv hvis der er udsolgt? Så er der som regel minimum 3 butikker mere der stadig har skumgulve på lager og gerne sender den til dig.

Mere info

Ud over skumgulv.dk driver vi også siden kugleramme.dk - prøv at giv den et besøg.

Vores venner

Vi kunne ikke drive Skumgulv.dk uden vores gode sponsorer:

K

Kugledyne.dk - bedre søvn for dit barn

Find det du mangler på skumgulv.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 48 produkter fra mere end 22 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 221 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-16 09:04:50.

48
Produkter
22
Forhandlere
221
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.