Udgivet i Familie og Bolig

Hvor skal familieferien holdes? Her er 10 gode bud på børnevenlige rejsemål

Af Skumgulv.dk

Skal i på familieferie, så er der heldigvis rigtig mange muligheder. Stort set lige meget hvordan jeres familie er sammensat, så er der mange gode rejsemål hos EscapeAway, som I kan vælge imellem. Det er blot at finde det sted, der matcher jeres behov bedst, og kommer afsted med børn og alle andre familiemedlemmer.

I nedenstående er der 10 gode bud på børnevenlige rejsemål:

Albanien

Albanien er ikke det mest kendte eller benyttet rejsemål for danskere. Men det er en rejsedestination i hastig vækst, også på det danske marked. Specielt en række badebyer langs Middelhavet er velegnet for dig, der rejser med børn. Der findes hoteller af høj standard, og med masser af faciliteter, som børnene kan boltre sig i og hygge sig med. Desuden er der langt de fleste steder super lækre badestrande.

Et oplagt rejsemål i Albanien er byen Saranda tæt ved grænsen til Grækenland. Her er klimaet fantastisk, restauranterne af høj standard og mulighederne mange. Børnene elsker det.

Italien

Mange danskere elsker Italien, Også børn. For italienerne elsker børn. Overalt i Italien bliver besøgende med børn taget godt imod. Og overalt i Italien kan man bo børnevenligt og med de mange faciliteter, som børn elsker. Et oplagt valg for en ferie for hele familien er Toscana.

For her er både børnevenlige strande, men også masser af spændende oplevelsesmuligheder og spændende kultur som resten af familien kan nyde. En anden mulighed er Middelhavsøerne Sardinen og Sicilien, hvor vandet er imponerende krystalklart og strandene kridhvide. Noget som de fleste børn elsker.

Grækenland

Ønsker I at holde ferie på en stemningsfyldt ø med lækre strande, god stemning og dejlig mad. Så er Grækenland det oplagt valg. For det sydeuropæiske land indeholder virkelig mange forskellige øer, som fortjener et besøg. Og de unikke ved Grækenland er muligheden for at tage på øhop i det græske øhav.

Det kan man sagtens gøre med børn. Det er let at hoppe af og på de mange færger, der sejler mellem de mange øer. Og det er let at finde børnevenlige overnatningssteder på de enkelte øer. Oplagte øer, hvor der er lækre badestrande, gode restauranter og gode shopping-muligheder er øerne Paros og Naxos. Og derfra er det super let at komme videre ud i det græske øhav.

Portugal

Portugal byder på lækkert klima. Hovedstaden Lissabon byder på masser af oplevelsesmuligheder, også for de helt små. Men der er masser af andre oplagte destinationer for børnefamilier i Portugal.

Et oplagt sted at tage hen med børn i Portugal er Algarvekysten i syd, hvor stranden er super lækre, og hvor der rigtig mange overnatningsmuligheder i spændende byer. Børn kan få alt de ønsker i Algarvekysten. Men der er også masser af oplevelsesmuligheder for voksne på den solbeskinnet kyst.

Kroatien

Kroatien er blevet et af danskerne foretrukne rejsemål til sommerferien. Og det er forståeligt, for det er et virkelig behageligt land at rejse i.

En oplagt børnevenlig destination i Kroatien er halvøen Istrien, hvor I kan opholde jeg på campingpladser, der indeholder alt som børn kan begære. Det lige fra pools til lækre restauranter, men også dejlige hytter I kan leje jer ind på. Campingpladserne på Istrien er hyggelig og behagelige at opholde sig på.

En anden mulighed er den smykke by Dubrovnik, kendt som Adriaterhavets perle. Her er behageligt at opholde sig for både voksne og børn. Det er spændende at udforske de små gader i byen, og det kan uden problemer kombineres med dejlige strandtur. I Dubrovnik er alt der skal til for at få en fantastisk familieferie.

Malta

Badeferie i Middelhavet. Det er noget som børnene elsker. Og er det planen med jeres rejse, så er det oplagt at tage til Middelhavsøen Malta.

På Malta bliver hele familien altid taget godt imod. Gæstfriheden er super stor, specielt i forhold til børn. Og på Malta findes masser af lækre overnatningssteder, rigtig gode shopping-muligheder, lækre restauranter og mulig for masser af aktiviteter.

En alternativ til selv Malta for en børnevenlig ferie er naboøen Gozo, der ligger ud for Maltas nordkyst. Her er tempoet lige lidt langsommere, men til gengæld er der masser af kultur at opleve. Men på Gozo skal solen, strandene og det lækre klima blot nydes. Gozo er det oplagte sad at komme ned i tempo for hele familien.

Kap Verde

I Atlanterhavet ud for Afrika findes øgruppen Kap Verde. En selvstændig republik, der helt sikkert er et besøg værd, også på en familieferie. Det er det oplagte sted at have kvalitetstid med sine nærmeste. For det er et meget isoleret sted med behageligt klima, gæstfrie mennesker og gode hoteller, hvor der plads til både børn og voksne.

Kap Verde byder også på smukke strande og mulighed for store kulinariske oplevelser. Og så er kulturen anderledes end i Europa, hvilket er en yderligere berigelse.

Tyrkiet

Hvor Asien og Europa mødes findes Tyrkiet. Et sted med enorm kultur, fantastisk mad, et lækkert klima. Men også et sted hvor børn elsker at holde ferie. For i Tyrkiet findes også en lang række feriebyer med alt hvad dette indebærer.

En oplagt mulighed er at tage til Alanya, der både er en by med ægte tyrkisk kultur, men også et sted hvor børn kan boltre sig i swimmingpools, ved stranden og i sjove indkøbsmuligheder. I Alanya er alle børn glade og voksne kan slappe af og nyde livet.

Belgien

Belgien er måske ikke det mest oplagte land, når der tænkes på ferier for hele familien. Men Belgien er faktisk et ekstremt spændende land, hvor mange oplevelser venter. Det gælder blot om at få jeres børns interesse for byliv, kultur og historie vakt. For det er netop det som Belgien er rig på.

En oplagt destination er Bruxelles, der er virkelig charmerende, et fantastisk sted at spise, og så er det centrum for EU, og dermed en oplagt lejlighed til at blive klogere på hvordan vores verdensdel hænger sammen. Børn kan også godt klare at blive klogere, og det kan de blive i Belgien. Og så er Pommes frites jo opfundet i Belgien. Noget som de fleste børn er meget begejstret for.

Israel

Israel er sprudlende kulturliv og muligheden for at besøge en lang række historiske steder. Men det er også fantastiske sandstrande, og dermed også noget for børn. I Israel kan både børn og voksne få stort udbytte af en ferie, så det er et oplagt sted til en familieferie. Det er bare at finde frem til hoteller, der passer til jeres behov. Der er masser af muligheder.

Mauritius

Alle børn elsker kridhvide strande. Der er ikke noget bedre en dag ved stranden med hele familien. Det kan man få i Mauritius. er en østat 900 km øst for Madagaskar i det indiske ocean. Her er virkelig mulighed for bare at nyde livet, og være sammen med sin familie på kridhvide sandstrande.

Og så kan både voksne og børn dykker eller snorkle på de omgivende koralrev eller gå på oplevelse i øens frodige natur og udforske den fascinerende kultur. Mauritius har virkelig meget at byde på for hele familien.

Find det du mangler på skumgulv.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 48 produkter fra mere end 22 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 220 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:51:48.

48
Produkter
8
Brands
22
Forhandlere
220
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.